SAVETI ZA SELIDBU

Spletom svakodnevnih životnih okolnosti došli ste u situaciju da se selite konačno u vaš novi stan. Sama pomisao na selidbu izazvaće dozu zabrinutosti oko organizacije. Prva vaša misao biće kako da se organizujete za realizaciju selidbe.


PLAN SELIDBE

Naša najveća snaga su naši stručni timovi. Veoma bitan je i kvalitetan materijal za pakovanje koji pruža najbolju zaštitu za sve predmete koji se premeštaju. Takođe imamo i opremu za potrebe selidbi specijalnih tereta.


SKLADIŠTENJE STVARI

U našem skladišnom prostoru nudimo mogućnost za kratkoročna i dugoročna skladištenja, a sve u skladu sa vašim potrebama. Vaša roba, stvari ili nameštaj čuvaće se u odgovarajućim box pregradama u skladištima koja su propisno obezbeđena.


SELIDBE INOSTRANSTVO

Međunarodne selidbe ili selidbe u inostranstvo nikome ne predstavlja običan zadatak, naročito ako selite kompletno domaćinstvo ili poslovni prostor u drugu državu. Za međunarodne selidbe neophodni je dosta pripremnih radova, kako fizičkih tako i psihičkih.


Selidbe Apolon

+
team01

Selidbe Beograd

Apolon je pravo resenje za vas. Selidbe Apolon je agencija sa kojom necete osetiti preseljenje za vas ce to biti gotovo jedan uobicajan dan. Kroz visegodisnje iskustvo gradimo poverenje sa vama.

team02

Skladištenje stvari

Skladistenje stvari, namestaja i robe. Agencija Selidbe Apolon. Mi cuvamo vase stvari. Mogucnost skladistenja od pojedinacnih komada namestaja do kompletnog kucnog ili kancelarijskog inventara.

team03

Međunarodne selidbe

Planirate selidbu u inostranstvo. Selidbe Apolon godinama unazad uspesno realizuje na obostrano zadovoljstvo veliki broj medjunarodnih selidbi.


team04

Cena selidbi

Da li ste resili da se selite ili vam je potreban transport robe na teritoriji Beograda, Srbije ili inostranstva, za vas je tim Selidbe Apolon spremio najjeftinije cene selidbe.

POZOVITE NAS